Arabia Muumikulho Lumihevonen, talvikausikulho 2016

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Saatavuus: Loppu varastosta

Arviohinta: 18,00 €

Kuvaus

Lisätiedot

Arabia Moomin Bowl, Snow Horse (winter season bowl 2016)

Valmistusvuosi / production year: 2016
Suunnittelija / designer:  Tove Slotte-Elevant
Leveys / width: 14,5 cm
Korkeus / height: 6 cm
Valmistusmaa / Country of manufacture: Thaimaa / Thailand
Tuotekoodi / code: 6 411801 002713

Arabian  sesonkiastioissa seikkaillaan talven jännittävässä tunnelmassa, kun Tove Janssonin tarina Taikatalvi (1957) saa jatkoa Muumi-astioissa. Muumipeikko on herännyt kesken talviunien ja oppinut itsestään ja talvesta paljon. Jännittävältä ja oudolta tuntunut talviseikkailu ei ota loppuakseen, kun Muumipeikko kohtaa Lumihevosen, jota se luulee oikeaksi hevoseksi. Talven sesonkiastioissa nähdään myös huolista ryppyiset kasvot, kun kuvituksissa esitellään Surku-koira.

Talvi herättää ilon ja pelon tunteita

Arabian talven Muumi-astioissa sekoittuvat talven huvit ja pelot, kun tarina Lumihevosesta ja Jääkuningattaresta on tuotu kuvitukseen. Tuutikki ei koskaan nuku talviunta ja on omaksi ilokseen rakentanut valtavan Lumihevosen Muumitalon edustalle. Talviuniltaan herännyt Muumipeikko tutustuu varovasti talveen, eikä oikein tiedä, iloitako vaiko kauhistua talvesta.

Muumipeikko pelästyy nähdessään Lumihevosen, sillä luulee tätä oikeaksi. Hän löytää Tuutikin joen ylittävältä sillalta ja kuulee, kuinka Tuutikki aikoo jäädyttää hevosen vedellä. Kun jäätynyt Lumihevonen ja Jääkuningatar kohtaavat, he laukkaavat pois ikihyviksi.

Pelko sulaa iloksi ja paikalle saapuu hiihtoasuinen Hemuli, joka haluaa opettaa Muumipeikkoa hiihtämään. Muumitalon hillovarastoista on kantautunut huhuja kaukaisiin laaksoihin, josta nyt vaeltaa nälkäisiä otuksia. Yksi vaeltajista on pieni, ryppyinen ja villahattuinen Surku, joka ulvoo haikeasti kaivaten susisukulaisiaan. Hemuli on aina halunnut oman koiran, joten he ystävystyvät.

teksti: Moomin.com

Lisätiedot

Lisätiedot

Vuosi 2016
Taiteilija Ei
Materiaali Ei

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

You're reviewing: Arabia Muumikulho Lumihevonen, talvikausikulho 2016

Tuotteen asiasanat

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Kuvio Shop

Kotimaisen tuotannon verkkokauppa:

tutustu osoitteessa www.kuvioshop.fi