Arabia Muumi Koristepuu Pikku Myy, seinälaatta (2014)

Saatavuus: Varastossa

Arviohinta: 24,90 €

Kuvaus

Lisätiedot

Arabia Moomin Decoration Tree, Little My (wall plate)

Valmistusvuosi / production year: 2014
Suunnittelija / designer:  Tove Slotte-Elevant
Tyyppi / type: Seinälaatta / wall plate
Koko:
89x89 mm
Koodi / code: 6 411801 001365

Koristepuun ensimmäiset laatat olivat Muumimamma ja Muumipappa. Toiseen, vuoden 2014 lopussa julkaistuun laattasarjaan kuuluivat Pikku Myy, Nuuskamuikkunen ja Muumipeikko. Laatat myytiin erikseen. Koristepuun 13 laattaa lanseerataan vuoteen 2017 mennessä asteittain.

Arviohinnat / estimated values:
Suositushinta 2015: 25,90

Arabian tuoteinfo:

Uuden Muumipuun myötä rakastettavat Muumit valloittavat myös sisustuksen puolella. Uniikissa Tove Janssonin alkuperäispiirrokseen pohjautuvassa puussa seikkailevat Muumilaakson suosikkihahmot 13 erilaisessa keräilylaatassa.

Nyt voit kasvattaa oman Muumipuusi ja tuoda kukkivan Muumilakson kotiisi.

Uusi Muumi-sisustuspuu sisältää 13 erilaista seinälaattaa, jotka yhdessä muodostavat kauniin puun. Tässä puussa jokainen kukka saa kukkia! Jokainen laatta esittelee yhden rakastetuista Muumihahmoista, joten laattoja on mahdollista käyttää myös erikseen. Lisäksi ne on helppo ripustaa seinälle tai sijoittaa hyllylle.

Muumipuu on loistava keräilykohde tai lahja jokaiselle Muumi-ystävälle. Sisustuslaattojen pakkaukset on suunniteltu niin, että ne ovat helppo ja kevyt lähettää myös postitse hieman kauempanakin asuvalle lahjansaajalle. 

Muumipuun taustalla Tove Janssonin alkuperäispiirros
Muotoilija Tove Slotte piirsi Muumipuun Tove Janssonin piirtämän alkuperäisen puun pohjalta. Vuonna 1956 Jansson suunnitteli eräälle pankille puun, jossa esiintyy Muumipeikko. Piirrosta käytettiin pankin mainonnassa. Slotten suunnittelema puu tuo esille Muumi-filosofian, jonka mukaan jokainen on − ja voi olla − yksilö.

Ensimmäisinä lanseerattavat seinälaatat esittelevät Muumien sydämen: lempeän Muumimamman ja seikkailuja rakastavan Muumipapan.

”Oli erittäin luonnollista aloittaa suunnittelutyö näistä hahmoista”, toteaa Slotte. Muumipuun tarinassa Muumipappa on päättänyt muuttaa takaisin luontoon ja kiipeää puuhun rakentaakseen puumajan itselleen. Muumipappa on suunnitellut nauttivansa elämästä pikku puumajassaan hyviä dekkareita lukien, viiniä tai mehua juoden ja rentoutuen! Muumimamma taas näyttää oman luovan puolensa. Tällä kertaa Muumimamma tekee mieluummin kaarnalaivoja Muumipeikolle, kuin viettää aikaa loihtien erikoisuuksiaan keittiössä.

Arabian muumivalikoimaan kuuluu nykyisin mukien, kulhojen ja lautasten lisäksi myös Muumi Seikkailu Muutto-, Muumi Juhlahetki ja "juhlavuosien" erikoisuudet, joista esimerkkinä vuoden 2014 Toven juhlavuoden tuotteet.

Lisätiedot

Lisätiedot

Vuosi 2014
Taiteilija Slotte-Elevant, Tove
Materiaali Ei

Tuotteen asiasanat

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.